Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου το Zinglee, υποδέχεται το «Κτήμα Τσέλεπου» σε μια βραδιά που συνδυάζει απολαυστικά τους εκλεκτούς οίνους της Πελοποννήσου και εξαιρετικές γεύσεις. Eνα εκλεπτυσμένο μενού 5 πιάτων με γοητευτικό κοσμοπολίτικο χρώμα που αναδεικνύει την εξαιρετική γεύση και την ανώτερη ποιότητα των κρασιών-άλλωστε οι οίνοι είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς!.«Πλοηγός» μας σε αυτήν την απολαυστική μύηση θα είναι η οινολόγος του κτήματος Αγγελική Τουτούζη.
ΜΕNU
AMUSE BOUCHE
Καπνιστός σολομός σε μπλίνι με ξινή κρέμα, μυρωδικά και ελαιόλαδο αρωματισμένο με σέλερι
Smoked salmon with sour cream, fresh herbs and olive oil infused with celery root
Κτήμα Τσέλεπου, Amalia Brut Ροζέ, Αφρώδης οίνος, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία
Tselepou Estate, Amalia Brute Rose, Sparkling wine, Moschofilero, P.G.I. Arkadia
ΟΡΕΚΤΙΚΟ / APPETIZER
Φρέσκα μύδια αχνιστά με μουστάρδα και μελισσόχορτο
Fresh mussels with mustard and lemon balm
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία
Tselepou Estate, Melissopetra, Gewurztraminer, P.G.I. Arkadia
ΣΑΛΑΤΑ / SALAD
Ζεστή πατατοσαλάτα με νεαρές πατάτες, φρέσκο κρεμμύδι και σύγκλινο Μάνης
Warm potato salad with fresh baby potatoes, spring onion and smoked sigklino from Mani
Κτήμα Τσέλεπου, Gris de nuit, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία
Tselepou Estate, Gris de nuit, Moschofilero, P.G.I Arkadia
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ / MAIN COURSE
Φιλέτο μόσχου, πατάτες gratin dauphinoise, baby καρότα και σάλτσα από κόκκινο κρασί
Beef fillet, potatoes gratin dauphinoise, baby carrots, and red wine sauce
Κτήμα Τσέλεπου, Δρυόπη Reserve, Αγιωργίτικο, Π.Ο.Π. Νεμέα
Tselepou Estate, Driopi Reserve, Agiorgitiko, P.D.O. Nemea
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ / DESSERT
Πάβλοβα με κρέμα λεμονιού και σάλτσα από κόκκινα φρούτα
Pavlova with lemony cream and red fruits sauce
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία
Tselepou Estate, Melissopetra, Gewurztraminer, P.G.I. Arkadia
ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ
Το «Κτήμα Τσέλεπου» βρίσκεται στη Μαντινεία Αρκαδίας και το οινοποιείο του, πλήρως ενταγμένο στο περιβάλλον και το οικοσύστημα της περιοχής περιβάλλεται από 300 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα. Η παραγωγή φθάνει πλέον τις 350.000 φιάλες ετησίως και το «Κτήμα Τσέλεπου» είναι από τους γνωστούς παραγωγούς και εξαγωγείς του ελληνικού κρασιού. Διαθέτει αμπελώνες στην Μαντινεία και στη Νεμέα ενώ το κρασί “Τσέλεπος Σαντορίνη” είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την οικογένεια Χρυσούπου διαθέτει ιδιόκτητους αμπελώνες 120 στρ. στο νησί.
Adress: 2 Tsakalof Str.,
Telephone: +30 210 3620842,
Mail: info@zinglee.gr
Opening: 09:00 am – 00:30 pm